Om Farmors Flicka

DSC_0015 2

När jag var liten spenderade jag och min syster mycket tid hos vår farmor och farfar.
Där fick man mycket kärlek och uppmärksamhet och dessutom fick vi nästan alltid göra vad vi ville.
Syrran och jag brukade ofta vilja handarbeta och baka tillsammans med farmor.
Vi fick prova oss fram och stöka ner köket rejält, farmor var ändå alltid glad och positiv och städade upp efter oss.
Det är i hennes kök som bakningen blev ett stort intresse!
När jag har det stressigt och mycket att fundera över så är det i bakningen jag finner lugnet och mår bra.
Jag har tidigare haft 2 receptbloggar men har nu valt att starta en ny.
Kände att jag ville byta namn och att alla recept här inne ska vara glutenfria.
När jag startade den förra bloggen hade jag inte fått min celiaki-diagnos än.

3 tankar på “Om Farmors Flicka

  1. Hej.
    När du hade ”Yra mammans recept” hittade jag ett recept på glutenfria rosenbröd. Det receptet är det första glutenfria som jag lyckats göra goda bröd av som var var som ”vanligt” bröd.
    Dessvärre har jag inte kunnat få fram det på datorn igen, hur mycket jag än söker.
    Vill du vara vänlig och förmedla det receptet igen.
    Mvh
    Odd

    Gilla

Lämna en kommentar